Kávégép bérlés

Kávégép bérlés: az előnyök, amelyeket nem szabad kihagynod

kávégép bérlés

A kávé az egyik legnépszerűbb ital a világon, és ez a népszerűség nem véletlen. A kávé nemcsak finom, de energiát is ad, és segíthet a koncentrációban.

Ha cégedben, irodádban, vagy akár otthonodban szeretnél minőségi kávét készíteni, de nem szeretnél nagy összeget költeni egy kávégépre, akkor a kávégép bérlés egy remek megoldás lehet számodra.

Miért érdemes kávégépet bérelni?

A kávégép bérlésnek számos előnye van, amelyeket érdemes figyelembe venned, ha döntened kell arról, hogy vásárolsz vagy bérelsz kávégépet.

 • Alacsony bekerülési költség: A kávégép vásárlása jelentős beruházást jelent, amely akár több százezer forintba is kerülhet. A kávégép bérlés esetén azonban csak a havi bérleti díjat kell fizetned, amely általában jóval alacsonyabb, mint a vásárlási ár.
 • Nem kell foglalkoznod a karbantartással: A kávégép karbantartása szakértelmet és időt igényel. A kávégép bérlés esetén azonban a bérbeadó vállalja a karbantartást, így neked nem kell ezzel foglalkoznod.
 • Költséghatékony megoldás: A kávégép bérlés költséghatékonyabb megoldás, mint a vásárlás, különösen, ha rövid távra szeretnéd használni a kávégépet.
 • Rugalmas megoldás: A kávégép bérlés rugalmas megoldást kínál, hiszen havonta bármikor felmondhatod a bérleti szerződést, ha már nincs szükséged a kávégépre.

Kiknek ajánlott a kávégép bérlés?

A kávégép bérlés elsősorban azoknak ajánlott, akik:

 • Nem szeretnének nagy összeget költeni egy kávégépre.
 • Nem szeretnének foglalkozni a karbantartással.
 • Rugalmas megoldást keresnek.

A kávégép bérlés előnyei részletesen

Alacsony bekerülési költség

A kávégép vásárlása jelentős beruházást jelent, amely akár több százezer forintba is kerülhet. A kávégép bérlés esetén azonban csak a havi bérleti díjat kell fizetned, amely általában jóval alacsonyabb, mint a vásárlási ár.

Például egy közepes méretű, automata kávégép vásárlása akár 500.000 forintba is kerülhet. A havi bérleti díj  ha a MoKambo kávét választja akár ingyenes is lehet. Erről ebben a cikkünkben tudhat meg többet:  Kávégépek bérlése vállalkozásoknak.

Nem kell foglalkoznod a karbantartással

A kávégép karbantartása szakértelmet és időt igényel. A kávégép bérlés esetén azonban a bérbeadó vállalja a karbantartást, így neked nem kell ezzel foglalkoznod.

A karbantartás része a kávégép vízkőtelenítése, a szűrők cseréje, és a kisebb javítások. A bérbeadó ezeket a feladatokat szakképzett kollégákra bízza, így biztos lehetsz benne, hogy a kávégéped mindig megfelelően fog működni.

Költséghatékony megoldás

A kávégép bérlés költséghatékonyabb megoldás, mint a vásárlás, különösen, ha rövid távra szeretnéd használni a kávégépet. Ám ha a bérelt kávégéppel főzött kávét értékesíted, hosszú távon még előnyösebb a kávégép bérlés, hiszen nincs más feladatod, mint a minőségi kávé folyamatos beszerzése, amit a Mokambo kávé forgalmazója garantál.

Hogyan bérlehetek kávéfőző gépet?

A kávéfőzőgép bérlés menete

Annyi dolga van csupán, hogy kitölti az űrlapot és beküldi ügyfélszolgálatunknak. A beérkezést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot és közösen ki fogjuk alakítani azt a konstrukciót, ami Önnek a legideálisabb.

Ne feledje!

Nem kötelezőfeltétel a kávégép bérlés esetén a fent megjelölt mennyiség megvétele. Amennyiben úgy gondolja, ennyi kávéra nincs szüksége, de mégis ingyenesen szeretne professzionális kávégépet bérelni. Arra is ajánlunk megoldást.

Amennyiben úgy gondolja hogy ennyi kávéra nincs szüksége ,de mégis szeretne kávéfőzőgépet úgy amennyi kávéval kevesebbet vásárol havonta mint a szerződött kiló úgy kilonként 3000ft +áfa bérleti díjat számolunk és kapja továbbra is szolgálatának, pl karban tartás áru kiszállítása.

Ám ha a tejes kávémennyiséget megrendeli vagy még ennél is több kávéra lesz szüksége éves szinten, a MoKambo abban is segít, hogy azt megfelelően tudja szervírozni, vagy üzelethelyiségében reklámozni. Ezek a plusz szolgáltatások szerződéskötés előtt ügyfélszogálati munkatársunkkal való egyeztetés után lesznek Önnek elérhetők.

Professzionális kávéfőzőgépbe

Prémium minőségű kávét ajánlunk!

A prémium kávéminőség biztosítása nem csupán a gépek minőségén, hanem a kávé minőségén is múlik. A MoKambo kávé pedig az egyik vezető olasz prémium kávémárka.

A kávégépek bérlése vállalkozásoknak, amelyek mellett prémium kávéminőség is jár, lehetővé teszi a cégek számára, hogy hozzájussanak a legmodernebb kávéfőzőkhöz és a legfinomabb kávékhoz anélkül, hogy hatalmas összegeket kellene befektetniük saját berendezéseikre és kávékészleteikre.

A vállalkozásoknak ez a lehetőség nemcsak pénzt takaríthat meg számukra hosszú távon, hanem biztosítja a kiváló minőségű kávé folyamatos elérhetőségét is, ami inspiráló és termelékenységet növelő környezetet teremthet a munkahelyen. A kávégép bérlésével és prémium kávé biztosításával a vállalkozások a kávévilág legjavát hozhatják be irodáikba anélkül, hogy az hatalmas befektetést igényelne.

Ajánlott szemes és őrölt kávék

Mokambo Argento 0.25kg őrölt kávé

1.372 Ft

A Mokambo Argento őrölt kávé egy 60% Arabica és 40% robusta kávé keveréke, amely kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabból készül. A kávébabokat közepes pörköléssel készítik, így a végeredmény egy telt, erőteljes ízű kávé lesz.

A kávé jellegzetes aromája és íze a kávébabok harmonikus egyensúlyát dicséri. A kávéban érezhető a csokoládé, a karamell és a diófélék íze, amelyek kellemesen harmonizálnak egymással. A kávé élénkítő hatású, és magas koffeintartalmának köszönhetően ideális választás reggelire vagy délutáni kávézáshoz.

Mokambo Argento 1 kg szemes kávé

13.716 Ft
Közepesen sötétre pörkölt, robusta hangsúlyos keverés. A cukrot nagyon jól tartja és szépen feltapad a csésze falára. ízvilág: mogyoró, rum, kakaó, fűszeres összetétel: nagyban arabica és kevés robusta erősség: erős eredmény: sötétszínű, erőteljes krém, haloványan füstös íz

Mokambo Baratolo 0.25 kg őrölt kávé

2.413 Ft

A Mokambo Baratolo őrölt kávé egy 100% robusta kávé, amely kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabból készül. A kávébabokat élénk pörköléssel készítik, így a végeredmény egy gazdag, intenzív ízű kávé lesz.

A kávé jellegzetes aromája és íze a kávébabok tökéletes egyensúlyát dicséri. A kávéban érezhető a csokoládé, a karamell és a diófélék íze, amelyek kellemesen harmonizálnak egymással. A kávé élénkítő hatású, és magas koffeintartalmának köszönhetően ideális választás reggelire vagy délutáni kávézáshoz.

Mokambo Buon Gusto 1 kg szemes kávé

12.065 Ft
A Mokambo Buon Gusto egy kiváló ár-érték arányú kávé, amelyet főképp az erősebb robusta kedvelőknek ajánlunk, reggeli ébresztő kávénak, de cappucinonak is megfelelő lehet. ízvilág: diós, étcsokis, enyhe kesernyésség összetétel: nagyban robusta erősség: erősebb típus eredmény: rendkívül vastag, finom krém

Mokambo Carosello 0.25 kg űrölt kávé

2.413 Ft

A Mokambo Carosello őrölt kávé egy 90% Arabica és 10% robusta kávé keveréke, amely kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabból készül. A kávébabokat közepes pörköléssel készítik, így a végeredmény egy telt, kiegyensúlyozott ízű kávé lesz.

A kávé jellegzetes aromája és íze a kávébabok harmonikus egyensúlyát dicséri. A kávéban érezhető a csokoládé, a karamell és a diófélék íze, amelyek kellemesen harmonizálnak egymással. A kávé élénkítő hatású, és magas koffeintartalmának köszönhetően ideális választás reggelire vagy délutáni kávézáshoz.

Mokambo Decaffeinato 0,5 kg szemes kávé

6.985 Ft

A Mokambo Decaffeinato  kávé kiválóan alkalmas eszpresszó jó minőségü daráló és jól baállított darálással karos presszó kávéfőzőben készült kávé vagy tejes italok turmixok készítéséhez.

Jellemzők:

 • 100% Arabica kávé szép világos barna kremával sűrű  leveses ital
 • Kiemelkedő minőség, a koffein tartalmat svájci víz felhasználásával vonják ki.
 • Telt, kiegyensúlyozott íz
 • Élénkítő hatású
 • Koffeinmentes

Összetevők:

100% Arabica kávébab

Tárolás:

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Felhasználás:

 • Darálás szükséges hozzá karos vízrákötéses presszó gépeken főzhető.
 • Eszpresszó kávéfőzőn úgy állítsuk be a darálás finomságot és főzzük át lehetőleg 94C-os lágyított vízzel hogy a lefolyás hátra hajló egérefarok vastag és tigris csíkokat rajzol  .

Összehasonlítás a Mokambo Oro , Argento  őrölt kávékkal:

A Mokambo Decaffeinato őrölt kávé a Mokambo kávék közül a leglágyabb ízű kávé mert a koffein keserü ize kevésbé dominál. A Mokambo Oro kellemesebb ízű kávé, míg az Argento  egy teltebb, erőteljesebb kávé koffein tartalma a legerősebb a Mokambo darált kávék között. A Mokambo Decaffeinato pedig egy lágy, kellemes ízű kávé, amely a kávébabok harmonikus egyensúlyát dicséri.

A Mokambo Decaffeinato koffeintartalma alacsony, így ideális választás azoknak, akik nem szeretnének koffeint fogyasztani, vagy akik érzékenyek a koffeinre.

Végső soron az, hogy melyik kávé a megfelelőbb az Ön számára, az egyéni ízléstől és igényektől függ. Ha egy lágy, kellemes ízű kávéra vágyik, akkor a Mokambo Decaffeinato lehet a megfelelő választás. Ha egy teltebb, erőteljesebb ízű kávét szeretne, akkor a Mokambo Rossa, Oro, Argento vagy Grand Espresso lehet a megfelelő választás.

Mokambo Decaffeinato 0.25kg őrölt kávé

2.286 Ft

A Mokambo Decaffeinato őrölt kávé egy 100% Arabica kávé, amely kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabból készül. A kávébabokat a koffeineltávolítás során nem vegyszerekkel kezelik, hanem egy természetes eljárással, amely során a kávébabokat svájci vízzel kezelik. Így a kávé koffeintartalma 99%-kal csökken, de a kávé eredeti íze és aromája megmarad.

A kávé jellegzetes aromája és íze a kávébabok harmonikus egyensúlyát dicséri. A kávéban érezhető a csokoládé, a karamell és a diófélék íze, amelyek kellemesen harmonizálnak egymással. A kávé élénkítő hatású, de nem erős, így ideális választás reggelire vagy akár a délutáni kávézáshoz.

Mokambo Fairtrade 1 kg szemes kávé

14.605 Ft
Igazoltan jól megfizetett munkások által, jobb kereskedelmi feltételek mellett, természetet kizsákmányoló módon való termelés nélkül előállított kávé. Célja, a hátrányos helyzetű országokban a fenntartható fejlődés fellendítése. Ezek mellett nagy előnye a legmagasabb minőség, prémium kategória. ízvilág: testes íz összetétel: nagyban arabica eredmény: fekete krémes, simogató illat

Mokambo Grand Espresso 1 kg szemes kávé

17.145 Ft
Igazi olasz életérzést nyújt, kiváló összhangban van egy abruzzói vacsorával. 100% arabica, az aroma megtartását a pörkölő precizitása, a jó minőségű daráló kések és a szemenként válogatás adja. ízvilág: marcipános, mandulás összetétel: 100% arabica elkészítés: rövid, lassú lefolyás, átlagos őrlési finomság, alacsony vízhőmérséklet eredmény: sűrű, testes krém, jó állag, egyensúly, desszertkávé jelleg, kiváló eszpresszó javasolt adagolás: 8gr./espresso

Mokambo Neraviglia 0.25 Kg őrölt kávé

1.974 Ft
Arabica kávék finom választéka Közép-Amerikából és Ázsiából. A Neraviglia darált illatos, testes, kiegyensúlyozott: élvezet a kikapcsolódás pillanataiban. 250 grammos darált kiszerelés vákuumcsomagolásban

Mokambo Oro 0.25kg őrölt kávé

1.651 Ft

A Mokambo Oro őrölt kávé egy 80% Arabica és 20% robusta kávé keveréke, amely kiváló minőségű, gondosan válogatott kávébabból készül. A kávébabokat közepes pörköléssel készítik, így a végeredmény egy telt, kiegyensúlyozott ízű kávé lesz.

A kávé jellegzetes aromája és íze a kávébabok harmonikus egyensúlyát dicséri. A kávéban érezhető a csokoládé, a karamell és a diófélék íze, amelyek kellemesen harmonizálnak egymással. A kávé élénkítő hatású, és magas koffeintartalmának köszönhetően ideális választás reggelire vagy délutáni kávézáshoz.

Mokambo Oro 1 kg szemes kávé

14.605 Ft
Megfelően pozícionált, jó ár-érték arányú kávé. Ajánljuk eszpressónak, risztrettónak, de bármilyen tejes italban is kellemes, gyengéd ízt ad. Kicsit hőérzékeny, a megfelelő vízhőfok elengedhetetlen. ízvilág: mogyoró összetétel: nagyban arabica erősség: lágy, gyengéd eredmény: közepesen vastag krém, kiegyensúlyozott ízvilág 250 grammos darált kiszerelés