Szállítási feltételek

Tisztelt Vásárlóink!

A Mokambo.hu webshop által forgalmazott termékeket kizárólag futárszolgálat szállítja megrendelőinek.

A szállítási díj

A szállítási díjakat a megrendeléskor a kalkulátorunk feltünteti Önnek. A feltüntetett árakban változás történhet, ha és amennyiben az üzemanyagár változás miatt a futárszolgálati partnerünk változtat a kiszállítási árakon. Ám ez az árváltozás nem befolyásolja a már folyamatban lévő megrendelések kiszállításának a díját.
A szállítási díj változásokról külön tájékoztatást nem adunk ki. Az aktuális szállítási díj, minden esetben a webshop szállítási díj kalkulátora által kiszámított díj!

Szállítási idő

A megrendelt termékek kiszállítása feldolgozástól függően 1-3 munkanapos szállítási idővel várható. A szállítási idő függ a rendelés leadásának időpontjától és a szállítás és a megrendelés közti munkaszüneti napok számától. Cégünk a megrendeléseket a megrendelés másnapján a reggeli órákban dolgozza fel és adja át a futárszolgálatnak.

Szállítási reklamáció

Felhívjuk a figyelmüket, hgy a csomag szakadásából eredő reklomációkat, csak szállítmányozói jegyzőköny felvételével együtt tudunk elfogadni.

Csomagok szállítása belföldön:

A csomagokat a futárszolgálat, 8:00 és 17:00 óra között kézbesítheti, a megadott szállítási címre.

A megrendelt terméket, utánvétes vásárlás esetén, a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. 

Kérjük, a csomagot, kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Személyes átvétel:

Személyes átvételre nincs lehetőség a rendszerünkben.