LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok kávégépet bérelni?

A bérlés díja a rendszeres, havi szintű, a felek által meghatározott mennyiségű kávé rendelése. Ha az adott hónapban a vásárló számára szükségtelen a megbeszélt mennyiségű kávé vásárlása, akkor lehetőség van 3000 forint bérleti díj fizetésére elmaradott kilogrammonként. Amennyiben a bérlő nem kíván kávét vásárolni, csak a gépet szeretné, abban az esetben, meghatározunk egy havi fix pénzbeli juttatást. A másik eshetőség, ha valaki nem szeretné magát elkötelezni a 4 éves határozott időtartamú bérleti szerződéssel. Ebben az esetben „csak” használt gépet tud bérelni, amit szintén havi kávérendelés ellenében használhat. Ezek a használt gépek, folyamatos karbantartás alatt állnak a Mokambo márkaszervizében, így kifogástalan a működésük. Ha esetleg bármilyen használatból adódó meghibásodás jelentkezne a kávégépen, a vállalat a vásárlók rendelkezésére áll ingyenes szervizeléssel, esetleges cserével.

A bérlési folyamat első lépésként egy megbeszéléssel veszi kezdetét. Többféle lehetőségről való tájékoztatás, típus ajánlás után megtörténik a kiválasztás.

Az ügyféllel a megbeszélt kihelyezési napon megtörténik az ingyenes kiszállítás és szerződéskötés. Kollégáink a helyszínen elvégzik a kávégép bekötését, beüzemelik és betanítják az alkalmazottakat a gép helyes használatára. Lehetőség van latte art tanítására is, ugyanis olasz Barista oklevéllel rendelkezünk. 

Hogyan tudok kávégépet vásárolni?

Első lépésként egy megbeszéléssel veszi kezdetét az egész folyamat. Többféle lehetőségről való tájékoztatás, típus ajánlás és akár helyszíni felmérés után megtörténik a kiválasztás.

A kiválasztást követően kiküldésre kerül a díjbekérő, amelynek 50%-át előlegként be kell fizetnie a vásárlónak. A megrendelés, gyári visszaigazolás körülbelül 2 hetet vesz igénybe, ezután cégünk időpontot egyeztet az olasz gyárral az átvételt illetően. Az ügyféllel a megbeszélt kihelyezési napon megtörténik az ingyenes kiszállítás és ekkor a helyszínen az ár másik 50%-ának megfizetése. Kollégáink a helyszínen elvégzik a kávégép bekötését, beüzemelik és betanítják az alkalmazottakat a gép helyes használatára. Lehetőség van latte art tanítására is, ugyanis olasz Barista Oklevéllel rendelkezünk. 

Hogyan tudok kávét vásárolni?

A kávé vásárlás abszolút egyszerűen kivitelezhető: honlapunkon a „Termékeink” fül alatt megtalálható minden általunk kínált kávétípus, amelyek leírásának elolvasásával a vásárló a leginkább hozzá illőt a kosárba tudja rakni. A megrendelés után igénytől függően postai úton vagy személyes kiszállítással rövid időn belül a vásárlónál terem egy korty Olaszország.

Kik vagyunk mi, hogyan működünk?

A Mokambo magyarországi forgalmazója, Dósay Tamás, 1992 óta foglalkozik a kávé világával és 2004 óta kizárólagosan a Mokambo kávéval. Termékeink eladásán kívül kávégépkihelyezéssel is foglalkozunk akár bárok, éttermek, irodák vagy az otthonok számára. Tamás célja a minőségi kávékultúra fejlesztése és edukációja a magyar közönség számára.

Működésünk szempontjából  minden igényről telefonos egyeztetést folytatunk le, helyszíni felmérést, személyes kiszállítást, bekötést, beüzemelést , betanítást végzünk, a missziónk a személyes kapcsolatok megtartása.

Kávégép vásárlás vagy bérlés esetén pedig a kihelyezés időpontjától havi rendszerességű karbantartást végzünk. A kávérendelés díjtalan, személyes kiszállítása szintén havi szintű.

Ha több kérdése volna, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.